Blog

07/06/2016, 14.40

Νέο Μενού

Ο executive chef Κωνσταντίνος Θωμάς κινείται στον ρυθμό της μεσογειακής κουζίνας, με διεθνείς, ευρωπαϊκές αναφορές και πινελιές της ανατολής. Από το σιγομαγειρεμένο χταποδάκι με κεδροκούκουτσα και πάστα μελιτζάνας, το μοσχαρίσιο φιλέτο με βούτυρο café de paris και το λαυράκι σε φοντύ ντομάτας με άρωμα βασιλικού και σκόρδου έως το semifreddo με άρωμα μαστίχας συνοδευόμενο από μπαστουνάκια παστελιού, ο chef μπολιάζει gourmet στοιχεία σε κλασσικά πιάτα και παρουσιάζει έναν καμβά γεύσεων που θα σας κάνει να νιώσετε την οικειότητα της ελληνικής παράδοσης προσαρμοσμένη στην μοντέρνα αντίληψη.